Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MisterFix
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Reparatii Iphone 12 Pro Max
230 lei
Brand
Apple
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Spre deosebire de versiunea de baza a Iphone 13 Max , smartphone-urile 13 Pro Max sunt cu 30 de grame mai grele. Carcasa, in loc de aluminiu, este realizata din otel chirurgical. Ecranul smartphone-ului a devenit mai luminos - pana la 1000 cd/m . Smartphone-ul este echipat cu acelasi procesor productiv A15 Bionic. Numarul de nuclee de procesor este 5. Iphone 13 Pro Max a primit un ecran Super Retina XDR de 6,1 inchi.

Gama de 13 iPhone Pro Max este prezentata in noi culori grafit, auriu, argintiu si albastru. In ciuda calitatii excelente, a carcasei durabile, a sticlei de protectie rezistente la socuri, nimeni nu este ferit de probleme cu un smartphone. Dupa cum arata practica, majoritatea defectiunilor smartphone-urilor Apple din aceasta serie sunt asociate cu manipularea neglijenta a utilizatorului gadgetului. Un smartphone care va aluneca accidental din mana poate lovi un obiect dur si ascutit, ceea ce poate deteriora sticla de protectie. Gradul de deteriorare poate fi diferit: aschii, fisuri, zgarieturi, lovituri.

Tipuri de reparatii smartphone In functie de natura defectiunii, repararea smartphone-ului poate fi hardware sau software: ⇢ Lipsa unui raspuns de la ecranul tactil la atingerea unui deget; ⇢ Probleme cu sistemul de recunoastere a fetei - Face ID; ⇢ Fara conexiune Wi-Fi fara fir; ⇢ Aplicatii si programe instalate incorect; ⇢ Smartphone-ul in sine reporneste / se opreste; ⇢ Incapabil sa pornesc telefonul ⇢ Sistemul de operare nu se  porneste; ⇢ Difuzor spart, microfon; ⇢ Gadget-ul nu se conecteaza la o casca Bluetooth; ⇢ Bateria se descarca rapid; ⇢ Deteriorarea mecanica a sticlei de protectie, a panoului (aschii, zgarieturi, crapaturi); ⇢ Patrunderea umiditatii in smartphone; ⇢ Deteriorarea cablului; ⇢ Suportul cartelei SIM este spart, etc.

Costul reparatiilor depinde de natura defectiunii si de pretul piesei de schimb care trebuie inlocuita. Reparatie profesionala Iphone 13 Pro Max la Mr.Fix Tehnicienii de pe Mr.Fix ofera servicii de reparatii software si hardware pentru smartphone-urile Iphone 13 Pro Max. Mesterii nostri stiu totul despre smartphone-urile Apple, pot gasi rapid o defectiune si pot face reparatii. Diagnosticarea smartphone-urilor se realizeaza pe echipamente moderne. In cazul plasarii unei comenzi pentru repararea smartphone-ului, diagnosticarea este gratuita. Pentru inlocuire, folosim doar piese de schimb originale. Pentru a economisi bani, este posibil sa instalati piese de schimb uzate de la donatori. Puteti aplica pentru repararea smartphone-ului folosind formularul de pe site.
Din Gura in Gura